De allerbeste Lewis Hamilton-memes na het nieuws dat hij naar Ferrari gaat

De allerbeste Lewis Hamilton-memes na het nieuws dat hij naar Ferrari gaat

Doorsturen maar!

Auteur
02/02 11:30
Gisterenochtend begonnen de geruchten in de wondere wereld van de Formule 1: zou Lewis Hamilton het team van Mercedes verlaten en naar Ferrari vertrekken? Dat zou wel de transfer van de eeuw zijn, want Lewis heeft altijd geroepen bij Mercedes te willen blijven en dáár zijn 8e wereldtitel binnen te willen halen. De geruchten werden echter steeds sterker en rond 20:00 kwam ineens het verlossende bericht: Lewis vertrekt inderdaad bij Mercedes en rijdt vanaf 2025 voor Ferrari, met een contract voor meerdere jaren op zak. Carlos Sainz zal dus bij het team moeten vertrekken.

De F1-wereld was in shock, want Ferrari is nou niet echt het team met de allerbeste reputatie de laatste jaren. Vooral strategisch laten ze nog wel eens steekjes vallen (om maar eens een understatement te gebruiken), maar aan de andere kant: toen Lewis McLaren voor Mercedes verliet verklaarde iedereen hem ook voor gek, en we weten allemaal hoe dát afgelopen is.

Hoe dan ook, het levert in elk geval weer een heleboel memes en flauwe grappen op, dus tijd voor een kleine bloemlezing van wat er op WhatsApp en X allemaal rondgaat!
Delen

Nog 7 afbeeldingen
check de volgende pagina

Reacties

Reacties